В спортивній залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся турнір серед жіночих волейбольних команд, присвячений пам'яті загиблих Героїв України. Учасники змагань хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за незалежність України. Сьогодні кожен з нас усвідомлює, що можливістю жити, навчатися, працювати, будувати плани на майбутнє, ми завдячуємо нашим мужнім і відважним оборонцям!

Турнір організовано за співпраці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Центру позашкільної освіти «АРТСПОРТ» Паланської сільської ради та СК «АВІОН».

Перед початком змагань до спортсменів з вітальним словом звернулась проректор з гуманітарних питань УДПУ імені Павла Тичини Наталія Ревнюк. Організатори змагань передали подяки ректору університету Олександру Безлюдному та колективу факультету фізичного виховання за підтримку і попуряризацію волейболу на Черкащині, допомогу в організації та проведенні змагань з волейболу серед дітей та молоді, плідну співпрацю та вагомий внесок у розвитку фізичної культури в Україні.

У змаганнях брали участь команди ВК «GORGONA»(м. Кропивницький);

ВК «Friends_Krop»(м. Кропивницький); команда «AVION»(Паланська СТГ).

За підсумками гри місця розподілились таким чином: І місце – ВК «GORGONA» (м. Кропивницький); ІІ місце – «AVION» (Паланська СТГ); ІІІ місце – ВК «Friends_Krop» (м. Кропивницький).

Переможці та призери були нагороджені дипломами, кубками, медалями.

В кожній з команд відзначено кращих гравців. Ними стали Марина Шаповалова (ВК «GORGONA»); Марія Братанова (ВК «AVION»); Маргарита Орлик (ВК «Friends_Krop»).

Вболівальники стали свідками справжнього волейболу з сильними подачами, довгими розіграшами та міцними блоками, а учасниці отримали неоціненний досвід і позитивні враження.

Вітаємо спортсменок, бажаємо подальших успіхів та перемог!

Пресцентр УДПУ